Zorgverzekeringen worden steeds duurder in 2017

Zorgtoeslag aanvragen zonder digidHet is niet anders, de zorgverzekeringen voor 2017 zullen hoger uitvallen dan gehoopt. Net als voorgaande jaren heeft DSW weer als eerste zijn prijzen gepubliceerd. En die prijzen vielen voor veel mensen tegen. Zo ben je voor de basisverzekering van verzekeraard DSW nu wel 9 euro meer kwijt. En dat elke maand!

En als er één schaap over de dam is volgen er meer, dus de andere verzekeraars stijgen helaas mee. Dit betekend dat jij helaas hoe dan ook hoger uitkomt met je kosten dan vorig jaar. Voor de mensen die iets verder gaan dan de basisverzekering is het ook erg vervelend. Die premies stijgen namelijk mee! Naast de verhoging van de basisverzekering zullen ook de premies voor de aanvullende verzekeringen gaan stijgen. Niemand kan hier dus aan ontkomen. Op basis van een studentenverzekering zullen de kosten ongeveer €120,- hoger uitvallen dan vorig jaar.

Zoals je net hebt gelezen zit het niet mee. De kosten zullen dit jaar voor jou minimaal 120 euro hoger uitvallen, en er is niks dat je daar aan kan doen. Behalve natuurlijk je zorgtoeslag aanvragen! Zorgtoeslag is namelijk een bijstand die er voor zorgt dat jij ook gewoon je zorgverzekering kan betalen!

Vraag hier direct je zorgtoeslag aan! Het kost maar 10 minuten en levert elke maand weer een hoop op!